Even voorstellen

Thema's

Bij Bambino werken we thema gericht. Dat wil zeggen dat we ongeveer 6 weken lang aan één thema werken. binnen dit thema maken we knutselwerkjes, lezen boekjes voor, maken af en toe een uitstapje, zingen er liedjes over en de speelruimte wordt naar het desbetreffende thema aangekleed. Als de 6 weken voorbij zijn hebben we 2 weken geen thema en dan starten we het nieuwe thema op.

Hieronder kunt u een kort verslagje lezen van het laatste uitgevoerde thema bij Bambino:

 

Ziek

Na de drukke periode van Sinterklaas en Kerst hebben we even een aantal weken geen thema gehad.

Toen zijn we gestart met het thema ziek zijn. Wat hebben de kinderen heerlijk meegespeeld met dit thema. Er lag een matrasje in de speelkamer met een ziekenhuisdeken en verkleedkleren. We hebben heel wat zieke kinderen gehad die de verplegers en verpleegsters hebben beter gemaakt. Ook hebben de grote kinderen een mooie dokterskoffer geknutseld en de baby’s hebben een ambulance gemaakt.

Er zijn verschillende verhaaltjes voorgelezen en de kinderen vonden ze allemaal even spannend. Wat een leuk thema was dit!

 

Momenteel zijn we begonnen aan het thema: Wat vliegt er door de lucht!

Maar door de corona zal dit thema opschoven worden totdat Bambino weer gezellig kan knutselen en spelen met alle kinderen. 

 

 

 

 

 

Ontwerp & realisatie: Bram Kersten Media