Het team van kinderdagverblijf Bambino bestaat uit 6 pedagogisch medewerksters. Vanaf 2019 is er ook een pedagogisch coach aanwezig binnen ons kinderdagverblijf.

 


Mijn naam is Kim Janssen. Samen met mijn vriend Manuel, zoontje Mylan en dochter Yarah woon ik in Horst.

Werken met kinderen is iets wat ik altijd al met plezier doe. Na jarenlang werkervaring te hebben opgedaan en in het bezit te zijn van een spw diploma ben ik mijn droom achterna gegaan om een eigen kinderdagverblijf op te zetten. In November 2009 opende kinderdagverblijf Bambino haar deuren.

We zijn een kleinschalig kinderdagverblijf omdat ik het erg belangrijk vindt dat de kinderen en ouders de juiste aandacht krijgen die ze ook verdienen. Ook werken we in een klein team zodat de kinderen bekend zijn met alle leidsters, en zich veilig en vertrouwd voelen bij ons!!

Elke dag is anders en dat maakt het werken met kinderen ook zo leuk. samen met de kinderen kletsen, knuffelen, troosten, spelletjes doen, en natuurlijk het verzorgen van de kinderen doe ik met veel plezier. Ook ouder contacten vind ik erg belangrijk, daarom sta ik altijd open voor een gesprek met de ouders.

Ik sta gemiddeld 3 dagen in de week zelf op de groep.

 

Functie: eigenaresse en pedagogisch medewerkster


Hallo,

Ik ben Jolanda Hoeijmakers, getrouwd en moeder van 1 dochter en 2 zonen. Nadat ik 25 jaar in de winkel heb gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Bij toeval kwam ik in gesprek met Kim en naar aanleiding daarvan heb ik bij kdv. Bambino gesolliciteerd.

In april 2010 ben ik begonnen als oproepkracht. Al snel werd het drukker en werden mijn uren uitgebreid naar 30 uur per week. Ik kom met erg veel plezier naar mijn werk. De afwisseling en de veelzijdigheid is wat mij enorm aanspreekt!!

Ik hoop dan ook nog vele jaren bij Bambino aan het werk te mogen zijn.

 

Functie: pedagogisch medewerkster


Hallo Allemaal,

Ik ben Kelly Damore. Ik woon in Sevenum met tom, en samen hebben we 2 kinderen.

Na eerst een jaar stage te hebben gelopen, ben ik sinds 2011 werkzaam bij Bambino. Het is vooral fijn dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn met een vast team, zodat de kinderen dezelfde leidsters hebben en zich snel veilig en vertrouwd voelen bij ons.

Het is mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen tijdens de eet- en speel momenten, en ze te zien groeien door de jaren heen. Ik vindt het vooral leuk om soms even lekker gek te doen met de kinderen!

 

Functie: pedagogisch medewerkster


Hallo,

Ik ben Mariëlle Reijnders en samen met Thijs woonachtig in Venray. Samen hebben we  twee dochters Jasmijn en Nienke.

Na ruim 13 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben, besloot ik om meer tijd vrij te maken voor mijn kinderen. Na 3,5 thuis te zijn geweest begon ik het werken in de kinderopvang toch te missen en zag ik de vacature van Bambino voorbij komen.

Vanwege de kleinschaligheid en een klein team sprak me dit erg aan. De vrolijkheid, het enthousiasme en de eerlijkheid van de kinderen vind ik geweldig. En omdat geen 1 dag hetzelfde is, blijft het werk uitdagend en leuk. Lekker knuffelen, knutselen en er voor zorgen dat de kinderen een fijne dag hebben gehad bij kinderdagverblijf Bambino.

 

Functie: pedagogisch medewerkster


Hallo Allemaal,

Ik ben Suzan Madou en woon samen met mijn man Michael, dochter Melle en zoon Meef in Horst.

Ik ben sinds november 2018 aan het werk bij Bambino. Na 9 jaar thuis te zijn geweest voor onze eigen kinderen die inmiddels aardig zelfstandig zijn, weer een leuke uitdaging! Inmiddels heel wat jaartjes geleden dat ik mijn spw4 diploma heb gehaald, daarna de kappersopleiding gevolgd en een paar jaar als ambulant kapster gewerkt nu weer terug bij het pedagogisch werk. Wat super goed bevalt! Lekker dichtbij en erg fijn dat we in een klein team werken en vooral genoeg aandacht kunnen hebben voor alle kinderen en daar een band mee op kunnen bouwen.

Op naar een heel gezellige tijd samen bij Kinderdagverblijf Bambino!

 

Functie: pedagogisch medewerkster


Hoi,

Ik ben Els Wijnhoven. Samen met Harold, zoon en dochter woon ik in Venray.

Ik heb 10 jaar in de zorg gewerkt, daarna in verschillende winkels totdat ik de mogelijkheid kreeg om deel uit te gaan maken bij team Bambino. Juist het kleinschalige van kdv. Bambino spreekt mij heel erg aan om de kinderen aandacht te kunnen geven en een vertrouwde en veilige omgeving te bieden waarin ze lekker kunnen spelen en leren.

 

Functie: pedagogisch medewerkster


Mijn naam is Myrna Franken, ik ben vanaf 1 juni 2020 als pedagogisch coach bij kinderdagverblijf Bambino.
Ik ben sinds 2019 afgestuurd pedagogisch coach en al meer dan 14 jaar eigenaresse van de kinderopvang de Zeven Dwergen in Zevenbergschen Hoek.

Als pedagogisch coach ga ik de pedagogisch medewerkers ondersteunen om zowel hun pedagogische als didactische vaardigheden verder te ontwikkelen.
Ik zet in op de bestaande kwaliteiten, talenten en professionaliteit van de medewerkers en help ik ze om hun persoonlijke ontwikkeling te versterken, het pedagogisch beleid is de rode draad waar de gewenste kwaliteit tegen wordt afgezet in de praktijk, door de handelswijze van de pedagogisch medewerker.

Als beleidsmedewerker draag ik zorg voor de vormgeving, ontwikkeling en implementatie van o.a. het pedagogisch beleid.

 

Even in het kort nog iets over mijzelf……

Ik ben ondernemend, inspirerend, ervaren en flexibel en ik denk graag met de kinderopvangorganisatie en haar PM'ers mee.

Ik ben zelf moeder van 2 dochters; Liz en Ize. in mijn schaarse vrije tijd ga ik ga graag dagjes weg met mijn meiden en lees ik graag tijdschriften!

Tot ziens bij Bambino! 

 

Functie: pedagogisch beleidsmedewerker en coach